Butiks- och reservdelssäljare, Ulricehamn

Butiks- och reservdelssäljare, Ulricehamn

Känner du att kombinationen av försäljning av reservdelar och att arbeta i verkstaden passar dig bäst? Lantmännen Maskin upprättar därför nu en helt ny tjänst butiks- och reservdelssäljare med stor teknisk kompetens till Ulricehamn. Som Butik- och reservdelssäljare kommer du att sälja reservdelar och butiksortiment till både befintliga och nya kunder. Du kommer även att arbeta med anläggningens begagnade sortiment med avseende på lantbruksmaskiner och redskap.

Dina arbetsuppgifter
består i första hand av försäljning av reservdelar. I denna nya roll hos oss kommer du även att tillsammans med Anläggningsansvarig och Maskinsäljaren på orten att arbeta med våra begagnade maskiner. Det kräver således viss teknisk kunskap med avseende på lantbruksmaskiner och redskap. Beredskapstjänstgöring förekommer.


Vi söker dig som:

- Har erfarenhet eller intresse av lantbruk och/eller entreprenad.


- Har teknisk kompetens.


- Har erfarenhet av försäljning mot slutkund.


Det är viktigt

att du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. God datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Placeringsort
är Ulricehamn.
Välkommen med din ansökan senast
2019-04-07. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.


För mer information
kontakta anläggningsansvarig Roger Måssebäck 010-556 26 96
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.