Lagermedarbetare, extra Ulricehamn

Lagermedarbetare, extra Ulricehamn

Lager 157 är ett växande varumärke med webhandel och gott och väl över 40 butiker. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa värde för pengarna.

NU BEHÖVER VI BLI FLER PÅ VÅRT CENTRALLAGER I ULRICEHAMN och söker därför

LAGERMEDARBETARE som kan jobba extra vid behov

Som medarbetare på vårt lager har du ett fysiskt arbete där du ständigt är i rörelse. Tillsammans med ett riktigt gott gäng arbetskompisar tömmer du inkommande containrar, lagrar in varor i stallage och fördelar varor till våra butiker och webhandel.

Du har god fysik och tycker om att ha ett rörligt arbete. Du är också ordningssam, effektiv och en genuin lagkompis. Har du truckkort och erfarenhet från lager sedan tidigare är det ett plus. Du behöver kunna tala och förstå svenska tillräckligt väl för att kunna ta och följa arbetsinstruktioner och gällande säkerhetsföreskrifter.

Vi söker personer som är minst 16 år och som kan jobba extra vid arbetstoppar. Kanske är du studerande, arbetslös eller deltidsarbetande med annat.

Då vi expanderar finns viss möjlighet till mer frekvent arbete och ev. tillsvidareanställning.

Rollen rapporterar till platschefen för Centrallagret.

Välkommen med din ansökan direkt!
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lager157.com/
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lager 157 är ett av Sveriges snabbast växande modeföretag. Vi har en framgångsrik e-handel och närmare 40 fysiska butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi jobbar aktivt med att möta våra kunder och att varje dag ge dem vårt bästa erbjudande.