Teknisk Säljare till Hasco Nordic

Teknisk Säljare till Hasco Nordic

Vi söker efter dig som står för kvalitet och engagemang, som med övertygelse och drivkraft kommer att utvecklas och utveckla HASCOs framgång.

Om kundföretaget

HASCO är ett hälsosamt, internationellt mellanstort företag med 700 anställda, fördelade på 35 platser över världen.

Baserat på HASCOs värdegrunder "agility, simplicity and performance", har vi etablerat oss själva till en ledande leverantör av standardiserade komponenter för formverktyg och plastindustri.

Vi gör verktygskonstruktion enklare och effektivare för våra kunder, med innovativa produkter.

Huvudkontoret för HASCO Nordic ligger i Roskilde, Danmark och försäljningsavdelningen har sitt säte i Hökerum.

Läs mer på www.hasco.com

Dina arbetsuppgifter

Hasco söker en säljare som kan axla uppgiften att bearbeta marknaden i mellersta och norra Sverige, samt Norge. Det svenska distriktet börjar i Göteborg - Stockholm och rakt över Sverige, med största andel kunder i mellersta Sverige. Ett fåtal kunder finns i Norrland samt i Norge.

Ditt arbete kommer att fokuseras kring relationsbyggande, analys av affärsmöjligheter och tekniska lösningar: - Kund och avtalsarbete - Vinna marknadsandelar - Bygga kundrelationer - Planera samt implementera målinriktade säljkampanjer - Analysera och systematisera marknadspotentialen - Nära samarbete med nordiska försäljningsorganisation.

Som en del i Hascos försäljningsteam kan du se fram emot: - Utmanande och spännande projekt - En professionell introduktion med kontinuerlig fortbildning - Gemensamma företagsevent samt bra förmåner.

Hur du lägger upp ditt arbete är till mångt och mycket upp till dig, så länge som du gör det du ska, är tiden din att disponera.

Förmodligen har du ditt kontor i hemmet och reser ca 3-4 dagar i veckan, beroende var du bor.

Din profil

Vi söker dig som har en vana av att arbeta självständigt, och som trivs med det. Du drivs av teknisk problemlösning och har ett starkt resultat- och kundfokus. Som person är du mån om att göra ett varaktigt gott intryck och är duktig på att bygga upp och underhålla relationer.

Som säljare är du en aktiv och god lyssnare, du analyserar behov på ett systematiskt sätt för att hitta nya möjligheter till långsiktiga affärer.

För att lyckas i rollen tror vi att du uppfyller följande kvalifikationer:
  • Bra teknisk kunskap från verktygskonstruktion och/eller plastindustrin.
  • Säljerfarenhet
  • God kommunicerande förmåga
  • Grundläggande kunskaper inom affärsrelationer
  • Systematiskt arbetssätt
  • Bra MS Office kunskaper
  • Trygg med att kommunicera på engelska
  • Körkort är ett absolut krav.
Urval och intervjuer sker löpande. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se