Servicetekniker Sökes!

Servicetekniker Sökes!

Vi söker servicetekniker med några års erfarenhet för reparationer och underhållsservice av våra kunders maskinpark, både ute i fält och inne på verkstaden. Möjliga placeringsorter är Ulricehamn och Jönköping.

Vi söker dig som har fordonsteknisk/maskinteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Kunskaper inom elektronik/hydraulik är meriterande, likaså erfarenhet av självständigt arbete med felsökning och reparation. Som person tycker du om att lösa problem och har alltid kunden i fokus! Du bör vara ansvarsfull och ha ett gott ordningssinne. Minst B-körkort erfordras.

Anställningen är tillsvidare, avser heltid med 6 månaders inledande provanställning. Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande! Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa: verkmästare Frans Zetterberg 0760-801440 eller platschef Jörgen Andersson 0705-594913
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gjmaskin.se
Sista ansökningsdag 7 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB är auktoriserad servicelämnare för välkända varumärken såsom Massey Ferguson, Kverneland och McHale lantbruksmaskiner, Kubota entreprenadmaskiner samt Crown och Doosan truckar. Vi finns etablerade i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö.