Industridesigner till Götessons Industri

Industridesigner till Götessons Industri

Götessons är ett känt namn och mest för sin innovativa design och unika produkter. Nu stärker de sitt produktutvecklingsteam med en ny kollega!

Om Götessons

Götessons Industri AB, startades i Dalstorp men flyttade i maj 2015 till helt ny fastighet i Ulricehamn. Denna fastighet blev samma år utsedd till Sveriges 3: e snyggaste kontor. Under 2019 byggde vi ut och har nu totalt ca 8.000 m2 lager och kontorsyta. Vi utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer vi ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. I Mars 2013 förvärvades bolaget av Connecting Capital med 70% av aktierna och i maj 2019 gick investmentbolaget Accent Equity in som ny majoritetsägare. Accent Equity kommer att stödja ledningen och fortsätta stötta delägarna i sin resa med hög tillväxt, samt accelerera företagets internationella expansion.

Läs gärna mer om Götessons här.

Din dag som industridesigner på Götessons

Rollen innebär att uppdatera riktlinjer för företagets produktdesign. Du kommer att vara en viktig person i vårt produktutvecklingsteam och förväntas komma med både nya idéer och strukturer.
  • Ta fram ny industriell design/formgivning för nya produkter.
  • Uppdatera och anpassa företagets riktlinjer för produkter som tidigare konstruerats.
  • Uppdatera program och strukturer med regler för hur design skall utformas för att underlätta för monteringslinjerna.
  • Du kommer även vid behov att stötta avdelningen för produktutveckling.
Vem du är

Vi söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas, har en positiv attityd och ser lösningar där andra ser problem. Detta är en helt ny tjänst för oss och du kommer tillåtas ta initiativ och komma med egna förslag för bästa möjliga resultat.

Du har en stark strukturerad ådra och ett kreativt sinne. Känsla för funktion, färg och form förstås!

Vi tror också att du har sinne för humor då vi är ett glatt och positivt gäng som jobbar på Götessons.

Din bakgrund
  • Kompetens och erfarenhet inom industriell design/formgivning, minst ett par års erfarenhet inom området.
  • Erfarenhet av att ta fram riktlinjer för industriell design.
  • Kunskap i CAD, gärna verktyget SolidWorks
  • Mycket bra svenska och engelska.
  • Gärna någon slags erfarenhet ifrån möbelinriktning som innebär trä, textil, metall och polymerer.
Om OnePartnerGroup

Denna rekrytering görs av OnePartnerGroup i Borås, Rekryteringskonsult Pauline Pettersson och Pernilla Lager. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om tjänsten. Vi kommer att tillämpa löpande urval i den här processen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I samtliga rekryteringsprocesser använder vi oss av personlighets- och problemlösningstester. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Lager
Telefon 0334300207
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se