Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Götessons fortsätter sin expansion och söker dig som är framåt och har en vilja att lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder grymma kollegor, skön miljö, varierade arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter! Huvudkontoret är nyligen utbyggt och har blivit nominerade i tävlingen "Sveriges Snyggaste Kontor".

Här trivs du som har en positiv inställning och tar ansvar för ditt egna arbete och driver det framåt!


Om Götessons

Götessons Industri AB, startades i Dalstorp men flyttade i maj 2015 till helt ny fastighet i Ulricehamn. Denna fastighet blev samma år utsedd till Sveriges 3: e snyggaste kontor. Under 2019 byggde vi ut och har nu totalt ca 8.000 m2 lager och kontorsyta. Vi utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer vi ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden. I Mars 2013 förvärvades bolaget av Connecting Capital med 70% av aktierna och i maj 2019 gick investmentbolaget Accent Equity in som ny majoritetsägare. Accent Equity kommer att stödja ledningen och fortsätta stötta delägarna i sin resa med hög tillväxt, samt accelerera företagets internationella expansion.

Läs gärna mer om Götessons på gotessons.com

I din roll som innesäljare

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med kundservice eller liknande tjänster. Viktigt att du känner dig bekväm med att kommunicera på en professionell nivå på svenska, finska och engelska. Vi arbetar med hela Europa och du kommer arbeta som en drivande innesäljare främst mot vår finska marknad.

Gruppen drivs framåt enligt Götessons affärsstrategi: engagemang, kompetens & affärsmannaskap. Att vara innesäljare hos oss ställer stora krav på social kompetens då tjänsten innebär ständiga kontakter med hela verksamheten. Säljfunktionen består av support till representanterna samt mycket kundkontakter som ringer alternativt mailar till oss för support samt orderläggning.

Tjänsten kräver mycket produktkunskap för att hålla hög service till våra kunder, detta är något du lär dig hos oss.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Löpande orderhantering
  • Fakturering
  • Frakthantering
  • Rekommendera företagets lösningar till kund
  • Returhantering
Hur du är som person

Som person ska du vara engagerad, motiverad, strukturerad och ha en talang för service samt att du har ett sinne för humor då vi är ett glatt och positivt gäng som jobbar på Götessons. Det är viktigt att du är självständig men även trivs med att jobba i team och har lätt för att samarbeta med andra.

Kunskaper som krävs för rollen
  • Gymnasial utbildning
  • Behärskar svenska, finska och engelska mycket väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av kundtjänst eller liknande administrativa arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i officepaketet
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, erfarenhet av frakthantering och erfarenhet av Pyramid business studio.

Om OnePartnerGroup

Denna rekrytering görs av OnePartnerGroup i Borås, Rekryteringskonsult Pauline Pettersson. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om tjänsten. Vi kommer att tillämpa löpande urval i den här processen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I samtliga rekryteringsprocesser använder vi oss av personlighets- och problemlösningstester. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Pauline Pettersson
Telefon 033-4300205
Område Ulricehamn
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se