Redovisningsekonom på 50%

Redovisningsekonom på 50%

Är du en ekonom med erfarenhet av redovisning?
Då är det här jobbet något för dig. Framtiden söker just nu för Precomps räkning en redovisningsekonom på 50%. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom/redovisningsekonom på Precomp Solutions AB kommer du att få en mycket spännande och viktig funktion inom deras ekonomiavdelning, där arbetsuppgifterna är väldigt varierande.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Leverantörsfaktura hantering
  • Kundreskontra hantering
  • Månadsbokslut
Trots att du kommer ha dina egna ansvarsområden är teamkänslan stor inom ekonomigruppen och man hjälps åt och stöttar varandra med dagliga uppgifter på avdelningen. Introduktionen i tjänsten kommer att ske framförallt med en ekonom som du kommer avlasta i denna roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning inom ekonomi
  • Relevant arbetslivserfarenhet 1-2år
  • Engelska och Svenska i tal och skrift
  • B- körkort
Meriterande:
  • Jeeves ekonomisystem
  • Relevant arbetslivserfarenhet över 2år
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som ekonom ser vi att du är flexibel, strukturerad och tar egna initiativ. Du vill ha ordning och reda samt trivs med många bollar i luften. Som person är du lyhörd, social och serviceinriktad samt alltid en positiv grundinställning.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Ulricehamn
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: 50% till mitten av Augusti 2020

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 23 apr 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Precomp Solutions är en av Europas ledande tillverkare av precisionskomponenter till fordons- och verkstadsindustrin. Deras kärnkompetens är finklippning, dem erbjuder även konventionell stansning, pressning samt montering.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.