Junior elkonstruktör till IETV!

Junior elkonstruktör till IETV!

Är du en positiv och driven konstruktör med stort intresse för el-konstruktion? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Man kommer att arbeta med el-konstruktion i projektform.
Under projektet kommer en projektledare finnas tillhands, denna kommer hjälpa till att understödja med det som behövs men det kan även förekomma att man får tala med både kunder och leverantörer. Projekten kan sträcka sig allt från 4 veckor till 8 månader.

Man kommer även göra slutdokumentationen på skåpen, då IETV är väldigt aktiva I Norge så kommer en del dokumentation förekomma på norska.
På konstruktörssidan finns det 2st seniora profiler och 1st mer junior, man kommer bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank.
Introduktionen kommer ske tillsammans med de medarbetare som finns på IETV och som är anpassad efter din kunskapsnivå.
Det är en miljö präglat av engagemang och vilja att ständigt förbättras.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY-utbildning inom el-konstuktion.
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet av montage av kontrollutrustning
  • Arbetat i Autodac LT
  • Erfarenhet av ElproCad IC Pro
  • Datavana inom Officepaketet
  • Norska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för konstruktion. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och kvalitets och säkerhetsmedveten.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Gällstad
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IETV är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerade tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och industri. Med teknik i framkant skapar dem hållbara värden för kunder och slutanvändare. Kvalitet och kompetens är vår kunds bästa verktyg!
Deras kompetens ligger inom reläskydd, automation, kontroll- och mätsystem, fjärrstyrning och projektledning.
Idag finns IETV i egna, nya lokaler med 33st anställda. 10st administration, 10st automationstekniker/konstruktörer och 13st i produktionen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.