Elkonstruktör med driv

Elkonstruktör med driv

Är du utbildad elkonstruktör eller har du kanske tidigare erfarenhet i konstruktörsyrket och vill ta nästa steg i karriären? Sök jobbet, intervjuer sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som Elkonstruktör på IETV kommer du till stor del rita och konstruera större elskåp till järnvägar och vattenverk. Du tar dig an ett projekt där du själv konstruerar utifrån en ide eller beskrivning från kund.
Som introduktion får du mycket stöd och hjälp, du har även en senior konstruktör som mentor. På sikt blir du självgående inom elkonstruktion.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY-utbildning inom el-konstuktion
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet av montage av kontrollutrustning
  • Arbetat i Autodac LT
  • Erfarenhet av ElproCad IC Pro
  • Datavana inom Officepaketet
  • Norska och engelska i tal och skrift
Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för konstruktion. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ och vara kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Gällstad
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IETV är ett företag som erbjuder kvalificerade tjänster inom kraftförsörjning till järnväg, vattenkraft och industri. Med teknik i framkant skapar dem hållbara värden för kunder och slutanvändare. Kvalitet och kompetens är vår kunds bästa verktyg!
Deras kompetens ligger inom reläskydd, automation, kontroll- och mätsystem, fjärrstyrning och projektledning.
Idag finns IETV i egna, nya lokaler med 33st anställda. 10st administration, 10st automationstekniker/konstruktörer och 13st i produktionen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.