Elektriker till Pipelife!

Elektriker till Pipelife!

Effektiv rekryterar Industrielektriker till Pipelife!

Nu erbjuder vi en tjänst hos Pipelife där du som gillar löpande underhåll, teknisk problemlösning, förbättringsarbete och reparation kommer att trivas. Här får du möjlighet att jobba i team och att utvecklas i din roll som Industrielektriker.

Om vår kund

Om vår kund
Pipelife International med säte i Wien, Österrike, är idag en ledande europeisk plaströrsproducent. Koncernen är representerad i 26 länder med 26 fabriker. Produktionen sker i huvudsak med termoplasterna PVC (polyvinylklorid), PE (polyeten) samt PP (polypropen).
Pipelife Sverige bearbetar årligen mer än 35 000 ton plastråvara. Detta sker vid våra två produktionsenheter Ölsremma och Ljung i Västergötland. Huvudsaklig tillverkningsteknik är extrudering samt formsprutning.
Läs gärna mer på https://www.pipelife.se/

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter
Som industrielektriker installerar och monterar du elektrisk utrustning samt kontrollerar, underhåller och reparerar el- och automatikutrustningar. Du arbetar med både hög- och lågspänning och det är du som kommer att underhålla och sköta företagets maskinparker.
Arbetet är förlagt till dagtid men andra skiftformer kan förekomma.
För att lära känna företaget och maskinerna kommer du som blir anställd till en början att jobba på Pipelife:s fabrik i Ölsremma. Efter ca två år kommer du sedan att vara med om ett stort projekt och flytta hela produktionen till fabriken i Ljung. Det innebär att du som blir anställd kommer vara med att planera och genomföra flytten av maskinerna till den andra fabriken. Efter flytten kommer tjänstgöringsorten vara Ljung.

Din profil

Din profil
Vi ser att du som söker den här möjligheten:
  • Har utbildning som exempelvis el- och automationsprogrammet eller likvärdig utbildning som innebär grundläggande kunskaper inom el samt slutfört din lärlingsperiod.
  • Har goda kunskaper inom svenska och engelska.
Som person är du en lagspelare som ständigt vill utvecklas. Du har ett självgående arbetssätt, drivs av att lösa problem och avvikelser och brinner för teknik. Kommunikation, flexibilitet och struktur är ledord för dig, och i det här jobbet kommer du mötas av stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2021-08-30 Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Linda på linda@effektiv.se eller 0515-10266.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 30 aug 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.