Utredningsingenjör till Ulricehamns Energi

Utredningsingenjör till Ulricehamns Energi

Är du van vid att tänka strategiskt och är intresserad av utredningsfrågor? Lockas du dessutom utav möjligheten att få vara en del utav en platt organisation där du får möjligheten att påverka? Ta då chansen att söka denna tjänst!

Om företagetUlricehamns Energi är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Bolaget ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn vilket innebär att de bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera. De är cirka 80 anställda och visionen är att vara den ledande samarbetspartnern inom infrastruktur i Ulricehamns Kommun.

Hos Ulricehamns Energi har du fördelarna så som närhet till dina kollegor, korta beslutsvägar, stort personligt ansvar med möjlighet att påverka. Ulricehamns Energi är ett drivet och innovativt bolag som gör skillnad.

ArbetsuppgifterI rollen som Utredningsingenjör ingår du i planeringsavdelningen och arbetar brett med olika former av utredningar på uppdrag från verksamhetscheferna. Du deltar i upphandlingar och har en viktig roll i diverse interna utvecklingsprojekt. Uppdragens art medför kontakter med olika myndigheter, kommuner samt branschorganisationer. Du förväntas även ha en god förmåga att sammanställa, analysera & presentera genomförda utredningar för ledningsgrupp och styrelse.

Formella krav
  • Avslutad ingenjörsutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet inom området, gärna inom utredning
  • Erfarenhet av att arbeta i projektform
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Ditt stora intresse för att delta i projekt kommer att vara till stor nytta för dig i denna tjänst. För att trivas i rollen har du förmågan att tänka abstrakt och komplext, du är innovativ och tar ansvar för att driva ditt egna arbete framåt. Du är van vid att tänka och resonera strategiskt och du har förmågan att se frågan utifrån flertalet olika perspektiv och infallsvinklar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ulricehamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utredare, utredningsingenjör, ingenjör, strategi, utvecklingsprojekt, projekt, rekrytering, heltid, Ulricehamns Energi, Ulricehamn
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.