Affärsutvecklare inom IT till Ulricehamns Energi

Affärsutvecklare inom IT till Ulricehamns Energi

Trivs du i en roll där du får möjlighet att driva och utveckla digitaliseringen? Har du ett intresse för IT-frågor och vill vara nyckelpersonen inom dessa? Ulricehamns Energi ger dig möjligheten att vara med och påverka, du blir dessutom en del av ett drivet och innovativt bolag som gör skillnad.

Om företagetUlricehamns Energi är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Bolaget ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn vilket innebär att de bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera. De är cirka 80 anställda och visionen är att vara den ledande samarbetspartnern inom infrastruktur i Ulricehamns Kommun.

Hos Ulricehamns Energi har du fördelarna så som närhet till dina kollegor, korta beslutsvägar, stort personligt ansvar med möjlighet att påverka.

ArbetsuppgifterI rollen som Affärsutvecklare får du den unika möjligheten att driva och utveckla digitaliseringen inom bolaget. Du tillhör IT-avdelningen och arbetar nära verksamheten med att utreda och analysera beslut rörande IT-frågor. I ansvaret innefattas även att delta i upphandlingar och vara en viktig spelare vid byten av systemstöd. Du arbetar aktivt med att ta fram strategier och underlag för beslut och du förväntas att vara familjär med olika projektmodeller.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning inom området
  • Några års arbetslivserfarenhet inom området
  • Erfarenhet av att ha arbetat i projektform
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Som person ser vi att du är innovativ och ansvarstagande, du driver dina processer vidare och har förmågan att ta egna beslut. Du har förmågan att kommunicera tydligt och uttrycka dig på ett pedagogiskt och informativt sätt. Du har lätt för att fatta beslut trots begränsad information och du besitter även förmågan att tänka abstrakt och komplext.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ulricehamn
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Affärsutvecklare, IT, digitalisering, strategi, systemstöd, beslut, Ulricehamns Energi, rekrytering, heltid, Ulricehamn
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.