Systemutvecklare sökes till Botek

Systemutvecklare sökes till Botek

Är du intresserad av mångsidig systemutveckling? Vill du vara med och skapa flexibla och unika helhetslösningar? Då är detta jobbet för dig!
Sök jobbet redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos Botek kommer du arbeta tillsammans med flera andra mycket kompetenta utvecklare med mångsidig programmering. Du kommer vara delaktig i flera projekt inom utveckling av allt från applikationer och websidor till optimering och integration av olika system.
Du kommer även att ha viss kundkontakt då vissa mer tekniska supportärenden hanteras direkt av systemutvecklarna. Alla i teamet arbetar "in house". Som systemutvecklare kommer du arbeta med utveckling mjukvara för främst Windows och Linux baserade system.

För den som är intresserad finns det möjligheter till utlandsresor och kundbesök då de har kunder över hela världen. Till en början kommer du få en introduktion där du får arbeta med mindre egna projekt men med mycket hjälp och stöd från dina kollegor.

Med teknik i framkant och kompetenta kollegor ger Botek dig ett varierande arbete med högt tempo och stor möjlighet till personlig utveckling.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant högskoleutbildning med inriktning mot programmering/systemutveckling
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom: C#, SQL och databaser
Meriterande:
  • Eget projekt inom programmering
  • Goda kunskaper inom:
Linux
Android
HTML/CCS
Javascript
.NET Core.
My SQL

Personliga egenskaper:
Som person har du ett stort intresse för programmering, matematik och är initiativrik för att se nya sätt och möjligheter att lösa problem.
Då de ständigt arbetar mot nya deadlines ser vi att du gillar att arbeta i högt tempo och ta dig ann nya utmaningar. Du har lätt för att prata med andra människor, en vilja att utvecklas och förmåga att hjälpa och supporta andra.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Ulricehamn
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Botek är i absoluta framkant inom en växande bransch med hela världen som spelfält. De tillverkar och säljer fordonsmonterade vågar med system för RFID-baserad tömningsregistrering och tillhörande programvaror för att planera, utföra och följa upp insamlingstjänster inom avfallsindustrin. De tror på flexibilitet och kan ta fram specialutvecklade lösningar med korta ledtider. Lösningarna inkluderar mobila applikationer, kontorsprogramvaror och websidor för ruttplanering, drift och rapportering.

Idag sysselsätter de totalt 35-40 personer med avdelningar för systemutveckling och utveckling av elektronikkomponenter samt elektronikproduktion.
De har montörer, servicetekniker samt supporttekniker och lokaler i Ulricehamn, Stockholm och Göteborg.
För den växande internationella marknaden samarbetar de med återförsäljare, kompetenta och etablerade på deras marknad, som täcker försäljning, installation, service och support.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.