Ansvarig för fastighetsutveckling- och underhåll sökes till Bergman & Beving Logistics AB

Ansvarig för fastighetsutveckling- och underhåll sökes till Bergman & Beving Logistics AB

Bergman & Beving-koncernen utvecklar, förvärvar och tillhandahåller starka varumärken för industri- och byggsektorn och marknadsför produkter och tjänster via återförsäljare i ett flertal länder. Huvudmarknaderna finns i Sverige, Norge och Finland och koncernen har ca 1000 anställda och omsätter ca 3,8 miljarder (2017/2018). Bergman & Beving Logistics är ett dotterbolag som tillhandhåller tjänster inom 3PL, 4PL samt Supply Chain consulting. Bolaget ansvarar också för fastighetsfrågor för de fastigheter koncernen hyr i Ulricehamn och Alingsås. Vår vision är att bli den främsta hållbara logistikpartnern inom industri- och byggbranschen, affärsidén är att skapa värdeskapande logistiklösningar genom partnerskap.

Vi söker en fastighetsansvarig som kommer att ha ett övergripande ansvar för fastighetsunderhåll och fastighetsutveckling för Bergman & Bevings hyrda lager och kontor i Ulricehamn. Lagret är på 34 000 m2, där huvuddelen av ytan upptas av ställage och hyllor för traditionell lagerhantering. Kontorsdelen är på 8 000 m2 och består av fyra våningsplan där verksamhet bedrivs i olika bolag.

I rollen ingår att leda, planera och följa upp verksamheten i relation till övergripande mål, strategier och handlingsplaner. Det ingår också övergripande ansvar för samordning och ledning av planering, projektering och genomförande av ny- och ombyggnadsprojekt samt underhållsprojekt inom bolaget.

Vem är du och vad har du med dig in i rollen?
Du som söker har längre erfarenhet inom fastighetsunderhåll, fastighetsutveckling, projektering och kostnadsstyrning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då rollen har ett övergripande ansvar ser vi också att du har kunskap och erfarenhet av arbete med budgetprocess, underhållsplan, arbetsmiljö, systematiskt brandskyddsarbete, teknik kring underhåll och installationer, bygglagstiftningen, upphandling, entreprenadjuridik, projektutveckling och ledarskap.

För att lyckas i rollen är du initiativtagande, flexibel, strukturerad och har en god ekonomisk medvetenhet där kvalitet och lagefterlevnad alltid finns i fokus. Du har lätt för att bygga relationer och är van att interagera och samarbeta med såväl interna som externa parter. Du är tydlig i din kommunikation och tar stort eget ansvar för uppgiften och ditt ansvarsområde. I ditt målinriktade arbete agerar du i enlighet med våra värderingar och bidrar till att förbättra verksamhet och resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en lagspelare som både kan se helheten och jobba med daglig praktisk problemlösning.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och möjlighet att arbeta i en positiv miljö i ständig utveckling. Du får kontinuerlig kompetensutveckling för att möta kraven som ställs på din roll inom Bergman & Beving Logistics.
Mer info
Kontaktperson Mats Petersson
Telefon 070-527 71 36
Email Mejla Mats Petersson
Område Ulricehamn
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (3 dagar kvar)