Maskinoperatör till tobaksindustrin

Maskinoperatör till tobaksindustrin

Har du tidigare arbetat som maskinoperatör och trivs i att ha ett ansvarsfullt arbete? Har du en förmåga att influera dina kollegor och tycker om att ta för dig? Då ska du söka tjänsten som maskinoperatör till ett expansivt företag i Hökerum inom tobaksindustrin!

Om tjänsten
Som maskinoperatör arbeta på en industri i Hökerum som tillverkar smaksatta tobaksprodukter. Du kommer att övervaka tillverkningsprocessen från råmaterial till färdiga och paketerade produkter. Ditt ansvar är att se till att tillverkningsprocessen flyter på utan problem. Arbetet innebär även att bland annat göra kvalitetskontroller av förpackningar mm. Det förekommer en del datorhantering i arbetet och det är viktigt med hygienen. Arbetet är förlagt på tvåskift eller nattskift. Då det är en liten arbetsplats är det viktigt att kunna vara flexibel när det kommer till skiftgång även om du kan ha önskemål om ett visst skift. I framtiden kan det bli aktuellt med helgskift.

Har du erfarenhet av exempelvis service och underhåll av maskiner finns det fler möjligheter som exempelvis underhållstekniker på arbetsplatsen.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervakning av processer
  • Hantera råmaterial och färdiga produkter
  • Arbeta ständigt med ett hygientänk
Om dig
Vi söker dig som gärna tidigare har arbetat inom industri och som har erfarenhet av att övervaka tillverkningsprocesser. Allra helst har du erfarenhet från livsmedelsindustrin. Vi ser gärna att du har en förståelse för hygien och miljö samt har god datorvana. Du måste även kunna både förstå och föra dig förstådd på svenska och engelska. Vidare ser vi att du som person tycker om att arbeta mot uppsatta mål, har en förmåga att hantera intensiva perioder och har en flexibilitet när det kommer till arbetsuppgifter och arbetstider. Som konsult måste du ha körkort och bil.

Starkt meriterande är om du har erfarenhet av reparationer, underhåll och felsökning av maskiner.

Viktigt för tjänsten är:
  • Helst tidigare erfarenhet av industriarbete
  • Körkort och bil
  • Göra dig förstådd på svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med omgående start. till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas under våren 2019 och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762/isak.ahlvik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör till Adecco, Maskinoperatör, Hökerum, Ulricehamn, Industriarbete, Ulricehamn, Borås, Adecco, Isak, Ahlvik
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.