YKB utbildare konsult nivå

YKB utbildare konsult nivå

Hej!
Vi söker dig som är intresserad av att utbilda YKB fortbildning på konsultbasis. Du bor vart som helst i Sverige. Du har ett eget företag, du är godkänd för att utbilda YKB hos transportstyrelsen och du arbetar självständigt med dina egna kunder. Vi är ett godkänt utbildningsföretag och erbjuder ett bra utbildningsmaterial, all administration såsom kontakt med företaget = anmälan, deltagarlistor, och fakturering. Du fakturerar oss efter geomförd utbildning ett arvode vi kommit överens om.
Du sköter ditt eget område och rekryterar egna kunder. Ett plus om du kan utbilda både buss och godstrafik men absolut inget krav.
Mer info
Telefon 0733357260
Email Mejla Åkaren Utbildning AB
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Frilans
Hemsida http://akaren.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett utbildningsföretag som utgår ifrån Tvärred utanför Ulricehamn. Vi utbildar fortbilding YKB, ADR alla klasser och APV. Vi servar åkerier och bussbolag med vad de behöver men är bra på utbildningar och anpassar dessa efter företagens behov. Allt baserat på transportstyrelsens krav på utbildningarna. Vi har en kursgård där vi har utbildningar och event i lantlig miljö.