Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent till Uddevalla Automation!

Just nu söker Uddevalla Automation en Ekonomiassistent som ska arbeta 50%. Du kanske är ekonomstudent och vill ta chansen att samla på dig värdefull erfarenhet, utöver studierna? Eller befinner du dig i en annan situation, där ekonomiassistent på 50% låter perfekt? Ta då chansen och sök redan idag!

Mer information om tjänsten och bolaget
Professionals Nord söker i samarbete med Uddevalla Automation en ekonomiassistent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Uddevalla Automation. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos Uddevalla Automation. förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I rollen som Ekonomiassistent hos Uddevalla Automation välkomnas du till ett ungt bolag som är i en ständig tillväxt. Du kommer att få möjlighet att själv påverka och bidra till företagets utveckling. Uddevalla Automation är en snabbväxande aktör inom skåps,- och maskinbyggnation, kort och gott allt inom el och automation. Med bred produktions,- och verkstadskompetens tillsammans med egna produktionsytor och helhetstänkande personal, allt för att leverera i högsta kvalité.

Uddevalla Automation är ett ungt bolag som sedan starten 2019 haft en ständig stark tillväxt. Uddevalla Automation fortsätter att växa och söker nu efter ännu en ny kollega. Bolaget har sitt fäste i Uddevalla där kontor och produktionsanläggning finns. Bolaget jobbar främst från Uddevalla men har kunder över hela Västra Götaland, mycket i Göteborg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiassistent kommer du framförallt stötta upp med arbetsuppgifter kopplat till ekonomi-området. Du kommer även att vara lite spindeln i nätet och stötta upp företaget med andra arbetsuppgfiter.

Konkreta arbetsuppgifter:
  • Lönehantering
  • Fakturahantering
  • Betalningsbokföring
  • Driva egna projekt som syftar till att strukturera
  • Planering och lagerhantering
Vi söker dig som
  • Har ett intresse för ekonomi i sin helhet, och ser denna utmaning som spännande
  • Är strukturerad och ordningsam
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi
  • Meriterande om du studerar ekonomi i dagsläget
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med Uddevalla Automation har vi valt ut egenskaper som är viktiga för tjänsten:
Vi ser att du är en självgående och ansvarstagande person som visar ett stort intresse för rollen. Vidare tror vi att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

START: Januari 2024
OMFATTNING: Deltid / 50%
STAD: Uddevalla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#ekonomi #ekonomiassistent
Uddevalla Automation AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec. 2023 (27 dagar kvar)
Område
Yrkesroll

Kontaktperson
Adrian Couture
Email

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb