Servicetekniker

Servicetekniker

Vi rekryterar nu en händig och lösningsfokuserad  

Servicetekniker till Svanesund

Vi växer och behöver nu förstärka vårt fantastiska team med en händig servicetekniker!

Detta jobbet passar dig som är tekniskt händig och gillar varierande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även att ansvara för vårt lager och att köra ut material till våra montörer vilket gör att arbetet ser olika ut från dag till dag.

Vi söker en engagerad, noggrann och driftig kollega som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i våra lokaler i Svanesund.

Svanesunds Rör kännetecknas av en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Att vi som företag sätter säkerheten främst och är måna om att arbetet skall kunna utföras säkert och med bra hjälpmedel är en självklarhet för oss. Styrkan med oss är den samlade erfarenheten, där du kan bolla idéer och lösningar i teamet.

Vårt team består av sju medarbetare, varav merparten jobbar som PE-svetsare och utför våra projekt mestadels i Göteborg med omnejd, men även runt om i hela landet. I rollen som servicetekniker kommer du förutom att ta hand om lager och utrustning även supporta kollegorna som är ute på projekt med att tillse att de har rätt material till projekten.

Tjänsten som servicetekniker innefattar

  • Reparation av svetsmaskiner, handverktyg
  • Ansvara för att bilflottan är up to date
  • Förbereda (packa) för ett projekt
  • Ansvara för lagret, ta emot gods
  • Köra ut material till montörerna

Tjänsten kräver B-körkort då den innebär resande i vårt upptagningsområde. Ett starkt tekniskt intresse är ett krav för tjänsten, har du erfarenhet av liknande roll är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna då en god teamkänsla och gott samarbete är det som kännetecknar vårt bolag.

Några ord från Hans Carlsson VD, PE-svetsare 
"Svanesunds Rör har en platt organisation, med hög teamkänsla som präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja att påverka och göra skillnad. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, frihet under ansvar och ett företag i ständig utveckling. I Svanesunds Rör har vi ett ledord RAKA RÖR  -Respekt-Ansvar-Kvalitet-Alla"

Svanesunds Rör erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Svanesunds Rör har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Våra värderingar beskrivs bäst i vårt motto - ”Raka rör”, dvs allt vi gör kännetecknas av Respekt, Ansvar och Kvalitet. Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar med bra service och hög kvalitet. Vi gillar utmaningar och att få använda den samlade erfarenheten i teamet för att lösa våra kunders behov och utmaningar.

Kontakt och ansökan
Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är Hasse Carlsson, VD, hans.carlsson@svanesundsror.se men frågor besvaras även av HR-Support, Sven Hagberg, hr-support@uniwater.se.

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen i gänget! 

Om företaget
Svanesunds Rör är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 720 MSEK och hade 220 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Solutions - Svanesunds Rör, Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO och ABAT.

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Vi tycker att det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.svanesundsror.se och www.uniwater.se

Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.