Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lönekonsult till Coop Väst

Ansök nu
Vill du jobba med konsultativt lönearbete? Har du dessutom ett intresse för HR-frågor? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi två Lönekonsulter till vår kund Coop Väst! Coop Väst har idag drygt 800 000 medlemmar och driver 171 Coop-butiker med en samlad nettoomsättning på 9 miljarder kronor. Föreningsområdet sträcker sig från Väst till Öst, mellan Strömstad och Kungsbacka i Väst till Västervik och Borgholm i Öst.

Du kommer att vara placerad på vårt Servicekontor i Uddevalla, avdelningen för HR Lön support. Du kommer ingå i ett team på 10 personer som supporterar allmänna HR-frågor och alla typer av lönefrågor. Coop Väst kontaktytor är drygt 4 000 medarbetare, butikschefer, regionchefer, HR-specialister med flera.

Enheten är inne i en spännande utvecklingsfas och du kommer att vara delaktig i samarbeten som rör utvecklingen av framförallt våra digitala system och arbetssätt. HR Lön hjälper chefer och medarbetare så att de får rätt ersättningar genom konsultativt lönearbete i telefonsupport, ärendehanteringssystem samt e-tjänster men också genom traditionellt lönearbete. Det krävs större kunskap om lagar och avtal och hur de omvandlas i praktiken. Denna förändring innebär att lönekonsultrollen går från en mer administrativ roll till en mer rådgivande roll. Du kommer också att ha många kontakter med de anställda inom Coop Väst. HR Lön supports målsättning är att effektivt och med hög kvalitet handlägga och ge lönesupport till chefer och medarbetare i HR-/Löneadministrativa ärenden.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Coop Väst. För rätt person finns mycket goda möjligheter till intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten planeras att starta omgående och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Lönekonsultsutbildning eller annan likvärdig utbildning inom HR-området
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Erfarenhet av Excel

Vi ser det som mycket meriterande om du har:

* Erfarenhet av lönearbete samt central löneadministration
* Erfarenhet av att använda lagar och avtal inom HR-området
* Erfarenhet att arbeta i ett större personal-/lönesystem
* Har erfarenhet av kvalificerat lönearbete från butiks- samt hotell- och restaurangavtal
* Har kunskap om WFM-system

Som person ser vi att du har god förmåga att samarbeta samt att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare är du flexibel, ansvarstagande, noggrann och strukturerad.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Lön, Ekonomi, HR

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Lön, Ekonomi, HR
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare