Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Löfbergs söker säljare till Västra Götaland

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Historien om Löfbergs börjar i Karlstad år 1906. Det är historien om ett familjeägt kafferosteri som utvecklas från att vara ett litet lokalt företag till att bli en internationell aktör. Ett företag där passionen för fika och gott kaffe alltid funnits, liksom engagemanget för hållbarhets- och rättvisefrågor.

I rollen som säljare ingår att synliggöra och utveckla Löfbergs produkter tillsammans med våra kunder. Till din hjälp har du ett starkt varumärke, och ett gäng schyssta produkter och kollegor. Vi söker dig som är driven och engagerad och kommer att ansvara för våra kunder inom dagligvaruhandeln där vi inom kategorin är marknadsledande idag. Distriktet är Västra Götaland med omnejd.

Vi tror att du är:

En person som har en god social och kommunikativ förmåga och med struktur och tävlingsinstinkt når dina mål. Ett lösningsfokuserat arbetssätt och arbetsglädje/optimism är en förutsättning.
Vi tänker också att du är målmedveten, gillar att jobba mot uppsatta mål och triggas av att utifrån kundens perspektiv skapa lösningar som leder till långsiktiga och lönsamma affärer. Som säljare har du en stor del i att planera ditt arbete och bearbeta din region på det effektivaste sättet för att nå företagets mål.

Lämplig bostadsort är Uddevalla, Trollhättan eller Vänersborg.
B-körkort är ett krav.
  Tidigare erfarenheter
  • Du har jobbat med försäljning mot butik, eller andra roller inom dagligvaruhandeln.
  • Du är van att arbeta i digitala verktyg i ditt arbete.
  • God förståelse för ekonomisk optimering hos kund.
  • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  Anställningsform
  Du kommer att vara anställd på Storesupport där tjänsten initialt är ett vikariat på 12 månader, men det finns efter det goda möjligheter till förlängning.

  Det är en unik möjlighet att få arbeta för ett välkänt och marknadsledande företag och få användning av din kreativitet. Arbetet är på heltid med start enligt överenskommelse.

  Är det dig vi pratar om?

  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas eftersom så skicka därför in din ansökan redan idag.

  Har du frågor eller funderingar om tjänsten så är du välkommen att kontakta Linda Snögren som är ansvarig rekryterare Linda.snogren@jobandtalent.com, 073 - 054 27 46.

  Välkommen med din ansökan!

  Historia
  Vi är ett svenskt familjeföretag som är verksamma på ett tiotal kärnmarknader i Europa. Idag är drygt 300 medarbetare som delar passionen för gott kaffe och tror på en värld där människor och kaffe kan växa. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vi ser olikheter mellan människor som en styrka. Därför tycker vi inte att ditt foto eller ålder är viktigt i din ansökan.
  Storesupport logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  16 jan. 2024 (40 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Hudiksvall
  Försäljning
  Företagslogga
  Stockholms stad
  Organisation & ledning
  Företagslogga
  Uppsala stad
  Försäljning
  Företagslogga

  Liknande Jobb

  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga
  Göteborgs stad
  Försäljning
  Företagslogga