Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Jobba i yrkesbutiker som Jula, Ahlsell och Swedol i Uddevalla/Trollhättan

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Du har en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Jula, Ahlsell och Swedol m.fl. i Uddevalla med omnejd.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
 • Varuplock
 • Kassaarbete
 • Kundservice
 • Truckkörning
Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet. Arbete i andra butiker inom dagligvaruhandeln förekommer även.
  Personliga egenskaper/kvalifikationer

  Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo.

  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik. Truckkort är meriterande men inget krav.

  Krav
  • Bil och Körkort
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, ej timanställning
  Anställningsform

  Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka så det passar dig perfekt som studerar eller arbetar vid sidan om.

  Du kommer att ingå i vår pool i Uddevalla & Trollhättan och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

  Om oss

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Ansökan

  Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

  Är du intresserad?

  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

  Varmt välkommen!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  23 juli 2023 (53 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare