Hoppa till innehåll

Installationselektriker till Göteborg

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya kollegor!

Rollen

Nu söker vi dig som är en driven installationselektriker, som brinner för elektrikeryrket och som vill ta ett steg vidare och utvecklas. Som elektriker på Solifokus får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter, du utför arbetsuppgifter inom allt från installationer av solceller, felsökning, isolationsmätning och andra typer av kontroller som ingår i "kontroll före idrifttagning". Kunderna består av allt från privatpersoner, lantbruk, BRF och företag. Resor förekommer i tjänsten.

Placering: Uddevalla
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som är elektriker och har minst två års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig som ny medarbetare. Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare. B-körkort är ett krav och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta:
Timmy Ahlström, Områdeschef, tfn 070-618 43 44 e-post: timmy.ahlstrom@solifokus.se
Albert Bakker, Operativchef, tfn 076-175 72 05 e-post: albert.bakker@solifokus.se

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan märkt "Installationselektriker Göteborg" snarast till: albert.bakker@solifokus.se

Sista ansökningsdag: 2023-10-15
Solifokus Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Ahmad Rahmati
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya kollegor som vill följa med på vår framtidsresa. www.solifokus.se
https://solifokus.se/

Liknande Jobb