Hoppa till innehåll
Ansök nu
Som säljare hos oss på Sector Alarm är det viktigt att du är en bra lagspelare!

För att du ska få bästa möjliga start på din karriär börjar du med att lära känna ditt team. De kommer att vara med dig ute på fält och visa hur vi gör när vi bokar våra kundmöten, och du kommer även att få sitta med dem på säljande möten. Detta för att du ska få lära dig säljprocessen från grunden så att du känner dig varm i kläderna när du tar över och får eget ansvar. Under introduktionen får du också lära dig mer om företaget, våra värderingar och säljtekniker.

Vi jobbar dagligen ute på fält med att söka upp nya potentiella kunder i deras hem för att skapa ett intresse för säkerhet och du strävar efter att nå dina egna mål. På så sätt hjälper du även till att teamet når de gemensamma målen. Då vi träffar nya människor varje dag krävs det att du är en social person som kan bidra till en stark sammanhållning i teamet. Du kommer att få ovärderlig erfarenhet inom försäljning och även mycket personlig utveckling. Satsar du på oss så satsar vi på dig!

Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidare och då vi vänder oss till privatpersoner så jobbar vi måndag till fredag med arbetstid från 13.00 till ca 22.00.

Det vi kräver utav dig
  • Du är prickfri i polisens belastningsregister.
  • Du klarar av det svenska språket i både tal och skrift
Du ansöker genom att skicka in ditt cv så kontaktar vi dig för att se om vi matchar med varandra. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu! Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare Johanna Edwardsson på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare