Hoppa till innehåll

Säljande Säkerhetskonsult till Trestad

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Säkerhetskonsult hos oss. Vi benämner oss som Säkerhetskonsulter - just för att vi gör så mycket mer än att bara installera!


Hur ser din nya roll som Säkerhetskonsult ut?

Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Trestad med omnejd.

Som Säkerhetskonsult:
  • Erbjuder du våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov.
  • Gör du en grundlig behovsanalys, arbetar med rådgivning och merförsäljning.
  • Skriver du kontrakt med kunden, installerar/läser in larmet och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda.
  • Ger du service och uppdaterar befintliga larm.
  • Gillar du ordning och reda; Du har ansvar för underhåll av servicebilen och har koll på lagersaldot i bilen genom inventering.
Vi erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön – riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning tillsammans med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.

Vem söker vi efter?

Du är en nyfiken person som gillar att tävla och att finna lösningar! Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Du sätter kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång.

I rollen som Säkerhetskonsult får du också möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, det är bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du uppfylla fyra grundkrav: B-körkort (manuell växellåda), prickfri i polisens belastningsregister, behärska svenska språket flytande i både tal och skrift samt vara tillgänglig för tjänsteresor, cirka en gång i månaden, i en vecka i sträck.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – vi skapar säkrare hem och satsar på din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för åttonde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan idag (om du hinner!). I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering i Trestad. Sex månaders provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Finlöf på 073-370 32 67 alternativt caroline.finlof@sectoralarm.se

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Sector Alarm AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
caroline_finlof
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.
https://www.sectoralarm.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Försäljning
Företagslogga
Borlänge
Försäljning
Företagslogga
Växjö
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uddevalla
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga