Account Manager VVS

Account Manager VVS

Har du förmågan att se möjligheter för att utveckla affärer och förbättra kundupplevelsen? Kanske triggar möten med kunder din lösningsorientering? Solar letar nu efter en Account Manager inom vår VVS verksamhet som vill ta rodret på en betydelsefull utvecklingsresa med kunden i centrum. Vi söker dig som är sugen på nya utmaningar och ser gärna att du har en teknisk erfarenhet men framför allt att du brinner för att utveckla våra kunders verksamheter. Du utgår från Uddevalla och bearbetar vårt säljdistrikt i Uddevalla med omnejd.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi är övertygade om att vi är Stronger Together genom att tillsammans skapa en dynamisk miljö och kontinuerligt arbeta för att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter.

Fokusområden
  • Inom kundsegmentet verka för att dina säljaktiviteter utvecklar kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda
  • Vidareutveckla affärsområdet tillsammans med säljteamet
  • Utforma och erbjuda attraktiva affärsförslag till kunderna enligt Solars riktlinjer
  • Förhandla och upprätta kundavtal i samråd med Regionchef och Avtalssupport
  • Genomföra interna samt externa utbildningar inom området
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
  • Säkerställa att CRM (Sales Force), uppdateras och dokumenteras enligt Solars riktlinjer för Account Managers
Kvalifikationer
  • Erfarenhet av försäljningsarbete
  • Goda kunskaper i Officepaketet och CRM
  • Någon form av VVS erfarenhet/ branscherfarenhet
Profil

Som Account Manager hos oss ser vi att du har starkt driv, tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar resultatinriktat med god planering mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer och erbjuder kunden unika perspektiv. Du känner till vad som driver värde för kunden och vad som är god företagsekonomi. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder i säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi.

Vill du veta mer om rollen som Account Manager på Solar, möt då våra kollegor Catrin och Joakim som berättar mer om sin vardag här.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast.

Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Installation VS middle/west, Samuel Dalsbro, mobil: 0722-194244, email: samuel.dalsbro@solar.se
Mer info
Kontaktperson Samuel Dalsbro
Telefon 0722-194244
Email Mejla Samuel Dalsbro
Område Uddevalla
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.solar.eu
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (25 dagar kvar)