Servicetekniker - Brandlarm/Inbrottslarm

Servicetekniker - Brandlarm/Inbrottslarm

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som larmtekniker i en organisation med många trevliga kollegor och god stämning?

Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Vilka är vi?

Presto AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. .

Vad erbjuder vi?

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som larmtekniker kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som omfattar service och marknadsansvar. Din roll blir att fånga upp behovet hos kunderna och informera om de olika lösningar Presto erbjuder.
Du kommer att ha ett eget resultatansvar och arbeta mot såväl nya som befintliga kunder. Huvudsakligen finns våra kunder inom industri, handel och offentlig sektor.
Du utgår från filialen i Trollhättan men kommer att vara verksam i hela Fyrstadsområdet.

Vem är du?
Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt.
Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer.
Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning. Meriterande är installation/driftsättning av SBF-brandlarmanläggningar.
Ett krav är att du har B-körkort.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid 40 timmar/vecka.

Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en provanställning och därefter erbjuds en tillsvidareanställning.

Förmåner: Friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Tjänstepension. Arbetstidsförkortning om 82 min/fullgjord arbetsvecka.

Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning samt alkohol- och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.