Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Senior projektledare och affärsutvecklare till Bolseth Glas // Uddevalla

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Tänk dig detta: En nyckelroll inom affärsutveckling, projektering och projektledning. Addera en trygg grund att stå på och frihet att utveckla och utvecklas. Nyfiken? I så fall tror vi att vi kan vara en glasklar matchning! Jag heter Hans Börjesson, VD på Bolseth Glas, och tillsammans med Oddwork är jag nu på jakt efter dig som är redo att etablera och utveckla vår närvaro på den svenska marknaden.


Om rollen
Här blir du en del av vårt lilla dynamiska team, med bas i Uddevalla och moderbolag i Norge. Precis som titeln på din nya roll avslöjar, blir din uppgift att ta oss vidare och bygga upp vår verksamhet på den svenska marknaden med Västsverige som start. Med din "glaset är alltid halvfullt"-anda, söker du upp potentiella kunder inom byggbranschen, räknar på projekt och bistår med administrativa uppgifter för att utveckla och förvalta affärer och projekt inom glas-och fasadkonstruktion. Visst är genomskinliga och långsiktiga kundrelationer din grej? Och visst är det med den inställningen du leder projekteringsprocessen och säkerställer hög kvalitet och god service? Om du även drivs av möjligheten att vara en del av något stort och bygga upp något eget på svensk mark, ja vad väntar du på? Skicka in din ansökan nu med detsamma!

Om dig:
  • Självständig och ansvarsfull med ledaregenskaper
  • Flexibel och anpassningsbar till föränderliga situationer
  • Eftergymnasial utbildning inom byggingenjör eller liknande
  • Några års erfarenhet inom byggbranschen, gärna i en säljorienterad roll
  • Ett etablerat kontaktnät inom byggbranschen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet eller förståelse för mjukvaruprogram inom konstruktion/projektering

Om
Bolseth Glass
Med över 60 års erfarenhet har vi levererat glasfasader till några av Norges mest framstående byggnader. Vårt starka fokus på modern design, energieffektivitet och hållbara lösningar har gjort oss till en pålitlig och trygg aktör inom glas- och fasadbranschen. Med målet att leverera den bäst anpassade lösningen för våra kunder, konstruerar, tillverkar och monterar vi kompletta elementfasader, såväl som traditionella fasad- och glastak, dörrar och fönsterkonstruktioner, huvudsakligen i aluminium. Vill du bli en del av vår framgångssaga och bygga upp vår närvaro på den svenska marknaden? I så fall höjer vi glasen och välkomnar dig till en ny spännande utmaning.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Uddevalla med omnejd

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se, för frågor om tjänsten, ej ansökningar.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.

Liknande Jobb

Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren