Chef till Militärrestaurangen Grodan i Skredsvik

Chef till Militärrestaurangen Grodan i Skredsvik

Nordrest söker en enhetschef till Restaurang Grodan

Militärrestaurang Grodan

En magnifik restaurang som ursprungligen byggdes för att serva röjdykarna. De är kvar men utökats med mycket gästande förband. Restaurangen är stängd för allmänheten men är full av aktivitet och öppen för frukost, lunch, middag 7 dagar i veckan.

Arbetet,

Som enhetschef har du ett helhetsansvar, vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra kunder enligt våra värderingar; sprida glädje, överraska positivt och vara tillgängliga. Du deltar även på olika möten med kund.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
 • Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare.
 • Att aktiv ta initiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
 • Säkerställa och utveckla servicekvalitet.
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
Vi skall leverera mat och service över kundens förväntan och du är drivande i det!

Kvalifikationer
 • Svensk medborgare utan prickar i något register. Du kommer genomgå en säkerhetsintervju och prövning som måste bli godkänd innan anställning.
 • Du har erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien.
  • Flerårig vana i ledande befattning i restaurangbranschen
  • Du har goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet.
  Din personlighet

  Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

  Du har ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid med en inledande provanställning på 6 månader.

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Lön enligt överenskommelse.

  Kollektivavtal Unionen.
  Mer info
  Område Uddevalla
  Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (9 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Med lång erfarenhet från restaurangbranschen erbjuder vi skräddarsydda koncept där maten, servicen och restaurangmiljön skapar en komplett måltidsupplevelse. Och vi är här för att stanna. De senaste årens stadiga tillväxt är beviset på att det lönar sig att göra saker annorlunda. För det gör vi på Nordrest. Med en entreprenörs passion och driv i kombination med organisationens trygghet och processer erbjuder vi schyssta måltidsupplevelser för dig som vill mer.

  På Nordrest är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra - genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att göra avtryck på den svenska matscenen. Vi vill göra verklig skillnad för dig som kund och för dina gäster, och vi tror att vägen dit är schyssta måltidsupplevelser till fler.

  Vårt mål är inte att bli den största aktören på marknaden utan den bästa!