Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Servicekonsult till Qlosr

Publiceringsdatum
28 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Qlosr Group AB (publ) är en helhetsleverantör av IT-lösningar vilket omfattar försäljning och leverans av paketerade prenumerationstjänster. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets tre primära målgrupper utgörs av små- och medelstora företag, offentlig sektor samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Tjänstebeskrivning
Qlosr söker nu en servicekonsult med genuint tekniskt intresse som brinner för att leverera service till kunder och med förmågan att skapa och underhålla affärsmässiga relationer.

I rollen som servicekonsult kommer ditt fokus vara på mjukvaru- och Applikation inom vår printavdelning. Du kommer att utgöra en viktigt resurs för att utforma kundanpassade mjukvarulösningar för kunderna. Din roll kommer att innebära att vara en del av projektgrupper för installation och drift av sålda mjukvarulösningar samt ansvara för den efterföljande drift och support som levereras till kunderna.


Kvalifikationer
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en serviceorienterad individ med en utmärkt förmåga att etablera och upprätthålla affärsmässiga relationer. Du är en person som trivs med att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och är skicklig på att identifiera utveckling- och förbättringsmöjligheter både inom din yrkesroll och för dina arbetsuppgifter. Vi ser även att d strävar efter att utvecklas och brinner för att erbjuda support och lösa problem. Din sociala kompetens och mycket god kommunikationsförmåga kommer att värderas högt.

Kvalifikationer som efterfrågas:
* Minst gymnasial utbildning
* Erfarenhet från FollowMe mjukvaror tex. Papercut, VPSX, Printix och Control Suite.
* Er erfarenhet av utskrifthantering/felsökning
* Erfarenhet från att driva projekt och ansvar
* Gärna erfarenhet från service från service på kontorsmaskiner
* Kunskaper inom Windows OS (Active Directoty)
* grundläggande kunskap om nätverk och/eller kunskap inom brandväggar och säkerhet
* B-körkort samt att du behärska det svenska och engelska språket både i tal och skrift är krav.


Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig det “personliga och nära bolaget” med en stark värdegrund och företagskultur. Att vara en del av Qlosr innebär att vara en del av ett lag där vi är hjälpsamma och samarbetar för att nå bästa resultat. Med frihet under ansvar som ledstjärna tar alla ansvar för sin egen prestation och levererar mot uppsatta mål. Med ett tydligt kundfokus skapar vi förutsättningar för tillväxt samtidigt som vi utvecklas och har roligt tillsammans. I ett företag där allas bidrag räknas blir ett plus ett alltid tre. Välkommen till vårt team!

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel. 070 785 84 44. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.