Hoppa till innehåll
Motivera Sverige AB logotyp

B2B Försäljning - Innesäljare till Uddevalla

Motivera Sverige AB söker ny medarbetare till vår försäljningsavdelning med placering i Uddevalla.

Vi är ett ledande bolag i Sverige som erbjuder marknaden krav- och säkerhetsutbildningar kopplat till arbetsmiljön. Bolaget har varit verksamt i över 25 år och är sedan att par år tillbaka inne i en expansiv fas. En tydlig värdegrund och ett positivt arbetsklimat är för oss viktiga framgångsfaktorer.

Vi jobbar uteslutande mot B2B. I din roll kommer du att kontakta våra kunder och prospekts främst via telefon. Vi erbjuder ett arbete där du får jobba med högkvalitativa tjänster där du kan känna att du till 100% kan vara stolt och stå bakom det du säljer.

Har du en tidigare erfarenhet av att sälja via telefon är det naturligtvis en merit. Även utan denna erfarenhet är du välkommen till oss, för det är i första hand din personlighet och förmåga vi eftersöker.

Vi tror att du som söker tjänsten har en god kommunikationsförmåga, mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt ett driv och engagemang,

Mer om tjänsten

Vi erbjuder fast lön då vi tror att en provisionsavlönad säljare inte alltid har kundens bästa för ögonen.

I Motiveras försäljningsorganisation finns det även andra roller såsom Key Account Manager och Utbildningssamordnare, vilket naturligtvis innebär att vi kan erbjuda en utvecklingsväg i företaget när/om du visar att du är rätt person.

Oavsett din tidigare säljerfarenhet erbjuder vi dig både en intern säljutbildning samt löpande coachning.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in din ansökan eller frågor till info@motivera.com
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (38 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare