Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi montörer/industriarbetare till Uddevalla!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett framstående företag inom tillverkningsindustrin? Vi söker nu montörer/industriarbetare till vår kund i Uddevalla. Ta chansen att arbeta i en stimulerande miljö och bidra till framgångsrika projekt. Ansök idag och ta nästa steg i din karriär!

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du att ha ansvar för att montera och installera olika produkter enligt givna instruktioner och ritningar. Du kommer att arbeta både självständigt och i team för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i ditt arbete. Det är viktigt att du har god teknisk förståelse och noggrannhet i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du kommer även att ha ansvar för att rapportera eventuella avvikelser eller felaktigheter i monteringsprocessen.

Övrig information
  • Placeringsort: Uddevalla
  • Typ av anställning: Visstidsanställning, heltid
  • Tillsättning: Omgående
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: ida.hansson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.