Hoppa till innehåll
Brandt Bil logotyp

Kredithandläggare/Kundtjänstmedarbetare

Ansök nu
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Kredithandläggare/Kundtjänstmedarbetare hos Brandt Bil i Uddevalla kommer du att arbeta med avtal och kredithandläggning samt analysera och bevilja kreditvärdighet. Du kommer vidare arbeta i våra ekonomisystem med bokningar av transaktioner. Kravhantering är en del av rollen och du kommer ha kontakt med försäljningsavdelningen och hantera kundkontakter dagligen. Arbetet är både administrativt och kommunikativt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kundkontakt både via telefon och mejl
  • Avtal- och kredithantering, analysera kunders kreditvärdighet och bevilja krediter
  • Supportera försäljningsavdelningen med frågeställningar avseende finansieringsavtal
  • Kravhantering
  • Bokningar av diverse transaktioner i ekonomisystem
  • Diverse manuella utbetalningar
  • Posthantering

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen behöver du vara affärs- och kundorienterad och förstå värdet av god service. Du är analytisk och noggrann i ditt arbete. Att prioritera och planera för att kunna vara flexibel och lösningsorienterad är något du gör naturligt. Vidare tycker du om att samarbeta med
andra och är både lyhörd och kommunikativ. Du har tidigare erfarenhet inom kundservice eller administration och trivs att ha telefon och dator som ditt arbetsverktyg.

Meriterande om du har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. God vana inom affärssystem gärna erfarenhet av något ekonomisystem) och officepaket.
Har du erfarenhet från bilbranschen är det stort plus.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kredithandläggare är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 12 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. Efter 6-12 månader har Brandt Bil för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning om allt känns bra från båda sidor.
 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare