Hoppa till innehåll

Senior Rörkonstruktör

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Sektionen Plant Design på AFRY Process Industries Göteborg/Stenungsund och Uddevalla består idag av ca 60 medarbetare inom Plant Design. Vi söker nu dig som vill vara en del av sektionens fortsatta utveckling och bli en del av ett härligt team!

Som senior rörkonstruktör hos AFRY kommer du tillhöra vår sektion Plant Design i Göteborg, Stenungsund eller Uddevalla, beroende på hemort, under divisionen Process Industries. I dagsläget jobbar vi mot biokemi, petrokemi, raffinaderi, depåer och hamnar, energi samt papper/massa med multidisciplinära projekt där kreativiteten och problemlösningen ständigt ställs på prov. Projekten kan utföras både i AFRYs regi eller direkt i våra kunders verksamheter och du kommer bli en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning.

I din roll som Senior rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram layouter samt tillverknings- och installationsritningar.

Våra projekt är i alla faser; Feasibility Studies, Front-End Engineering Design (FEED) och Detail Design. Leveranserna varierar från att vara egna in-house EPCm till att vara en del av våra kunders projektorganisationer.

Vi, dina framtida kollegor, har alla en varierande bakgrund där vi har olika kunskaper och samlat på oss olika lång erfarenhet av rörkonstruktion i processanläggningar, plant design. Det vi har gemensamt är att vi gör det bästa vi kan för att hjälpa varandra i våra uppdrag och hjälpa våra kunder så vi kan utvecklas och lära oss av och med varandra. Vi hoppas att du vill bli en av oss!


Kravspecifikation

För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde samt har minst 5 års erfarenhet inom rörkonstruktion. Din tidigare erfarenhet ligger inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.

Vår projektering utförs huvudsakligen i Aveva E3D eller Autodesk Plant 3D men flera olika verktyg förekommer och vanlig AutoCad är ofta en viktig grundkunskap. Meriterande med erfarenhet av rörspänningsanalyser med hjälp av Rohr2, CaePipe eller motsvarande programvara.

Som person är du kommunikativ, driven och har en god samarbetsförmåga. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt önskvärt med B-körkort då resor till kund i perioder är en naturlig del i tjänsten.


Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!

Vi tillsätter tjänster löpande på våra kontor i både Göteborg/Stenungsund och Uddevalla.

Kontakt för ytterligare information

Tomas Svanlund - Sektionschef

Tomas.svanlund@afry.com

+46 10 505 30 63

Sista ansökningsdag: 2024-09-30

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (79 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se