Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobb som ekonomi-/redovisningsassistent

Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomi-/redovisningsassistent?
Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Vi på Adecco söker nu ekonomi-/redovisningsassistenter till framtida sommaruppdrag i Trollhättan med omnejd!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent under sommaren på kommande uppdrag kommer du att arbeta med att assistera ekonomer med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter kan innefatta att hantera kund- och leverantörreskontra, fakturering, löpande redovisning, arbete i affärssystem samt andra administrativa arbetsuppgifter och posthantering. Du ska kunna arbeta på en arbetsplats i Trollhättan med omnejd samt vara flexibel med arbetstider då plats och tider kan variera beroende på uppdrag, Detta gäller främst uppdrag under sommaren.

I din roll som Ekonomi-/redovisningsassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Hantering av kund- och leverantörsreskontra
- Löpande redovisning
- Avstämningar, fakturahantering
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Tjänsten som ekonomi-/redovisningsassistent är ett konsultuppdrag med start i juni. Startdatum kan variera beroende på uppdrag. Rekryteringsarbetet sker löpande.

Om dig
Vi söker dig som har en examen eller inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av redovisning och kund- och leverantörsreskontra samt erfarenhet av arbete i olika affärssystem och Excel.

Vidare är du som person noggrann, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:

- Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
- Tidigare erfarenhet av redovisning samt kund- och leveranstörsreskontra
- Erfarenhet av arbete i olika affärsystem och Excel
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tobias Jacobsson via tobias.jacobsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare