Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en noggrann lagspelare med tekniskt intresse? Har du relevant erfarenhet och letar efter nya utmaningar? Då är tjänsten som processoperatör någonting för dig!

Om tjänsten
Nu söker vi på Adecco en processoperatör formblås till vår kund. Som processoperatör inom tillverkningsindustrin är du en del av den dagliga driften. Du kommer att göra förberedelser, maskininställningar, övervaka process samt utföra städning och underhåll enligt TPM instruktioner. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av manuellt arbete, packning av artiklar, hantering av maskinerna, samt säkerställa att produkterna håller rätt kvalitet samt utföra verktygsbyten i formblås och robotcell med truck och travers.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt. Arbetstiden är 2-skift.

Om dig
Vi söker dig med teknisk utbildning eller besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du flexibel, analytisk, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du bör vara en god problemlösare och kunna identifiera, föreslå och förbereda förbättringar. Vidare ser vi att du är strukturerad och ansvarsfull i ditt arbetssätt och håller ordning och reda med ett stort eget driv.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Ansvarig går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar på mail. Anställningen är hos oss på Adecco och jobbet sker hos vår kund. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör, Industri, Formblås, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Upplands-Bro
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uddevalla
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Lysekil
Industri & Anläggning
Företagslogga