Hoppa till innehåll

Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Adecco, men ditt arbete kommer att utföras på vår kunds anläggning. I rollen som IPS Koordinator kommer du att ingå i fabrikens CI/IPS team som jobbar med ständiga förbättringsarbeten i hela fabriken. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med IPS/Lean-aktiviteter (förbättringar) på fabriken för att kunna ge alla våra team support med införande av metoder för förbättrade kvalitetsutfall, produktionsresultat, maskinunderhåll, arbetsmiljöer och arbetssätt. Du kommer att få utbildning i produktionssystem (IPS/Lean) i ett led för att du själv ska få goda förutsättningar för att kunna använda och utbilda personal i alla IPS metoder. I dina arbetsuppgifter ingår även att ge support och tillse att IPS zonerna följer Lean-principerna och samtidigt vara en aktiv del i säkerställandet av att Hälsa och Säkerhet efterlevs.

Arbetstid: 2-skift

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Urval kommer ske löpande så vi uppmuntrar dig att söka snarast.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll gärna inom industrin/logistik. Du är en framåt och engagerad person med tidigare erfarenhet från att både leda och/eller coacha andra människor. Som person är du trygg, kommunikativ, kreativ och inspirerande. Du har lätt för att motivera andra samt har förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i en miljö där tempot är högt. Du är van att arbeta i team samtidigt som du arbetar självständigt och får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du är en lösningsorienterad person som med fördel har stort intresse för ständiga förbättringar och effektivisering av arbetssätt.

Kvalifikationer och önskad erfarenhet:
* Minst 1 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin
* Kännedom om 5S & Standardiserat arbete
* Fördel/ meriterande med kunskap inom Lean

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar på mail. Anställningen är hos oss på Adecco och jobbet sker hos vår kund. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Koordinator, Industri, logistik, lean, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Kungsbacka
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uddevalla
Industri & Anläggning
Företagslogga
Uddevalla
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga