Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet inom kundreskontra och grundläggande redovisning? Är du strukturerad och värderar ett gott samarbete med möjlighet att påverka utvecklingen?

Om tjänsten
Som ekonom är du med och driver det dagliga ekonomiarbetet. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans arbetar för att uppfylla verksamhetens målsättningar. Tjänsten kan komma att variera men vanligt förekommande dagliga arbetsuppgifter innefattar orderkontroll, löpande fakturering, avstämningar, momsrapporter, intrastat-rapportering, kreditbedömningar mm
Du deltar aktivt vid revisioner och bokslut.

I din roll som Ekonom kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Avstämningar
- Uppföljningar
Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Om dig
Du har en examen inom ekonomi på lägst gymnasienivå och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är noggrann, tålmodig, har ett gott siffersinne och god analytisk förmåga. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös och relationsbyggande med förmågan att se helheten och kunna hantera många bollar i luften. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll.

Viktigt för tjänsten är:
- Du har en examen inom ekonomi och bemästrar grundläggande redovisning
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Du bör ha god datorvana och behärska Microsoft Office programmen Word, Excel och Outlook. Meriterande om du har erfarenhet av affärssystem Monitor ERP och/eller Infor M3 ERP.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nathalie Hallberg på nathalie.hallberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport på info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!


Sökord
Ekonom | Financial | Ekonomi | Adecco | Ekonomistudent

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.