Lokförare och tillsyningsman till Grenland Rail i Uddevalla!

Lokförare och tillsyningsman till Grenland Rail i Uddevalla!

Har du alltid undrat vart de där långa godstågen tar vägen och hur det skulle vara att köra lok? Nu har du chansen att starta en ny karriär som lokförare och tillsyningsman på Grenland Rail! Efter avklarad utbildning får du spendera dina arbetsdagar ute i den friska luften med tågen som dina trogna kollegor! Kanske är det du som får starta din nya karriär hos detta familjära bolag som är på en spännande resa och söker nya medarbetare! Välkommen med din ansökan idag- vi tillämpar löpande urval!
Arbetsuppgifter

Två gånger om dagen rullar det in tåg till Uddevalla station. Vid ankomst kommer du som tillsyningsman och lokförare att ta emot information om dessa ankomster och planera växlingen till de olika terminalerna.

Arbetet är aktivt och du är inte bunden till ett skrivbord utan befinner dig på terminalen bland lok och kollegor som utför liknande arbetsuppgifter. Verksamheten är öppen alla dagar om året och arbetet som lokförare inkluderar tidiga mornar och sena eftermiddagar. Det ställer krav på flexibilitet under tidvis högt arbetstempo. Det underlättar om du har ett tekniskt intresse och tycker att det är kul att arbeta en aktiv arbetsmiljö och nära stora lok!

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Avklarad gymnasial utbildning med godkänt resultat.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.

Grenland Rail värnar om en säker och trygg arbetsplats för sina anställda. Innan en eventuell anställning kommer du att genomgå yrkespsykologisk undersökning samt hälsokontroll inklusive alkohol- och drogtest. Grenland tillämpar även slumpvisa drogtester av säkerhetsskäl under anställningen. Då arbetet är fysiskt krävande är god fysisk hälsa en förutsättning.

Som person är du duktig på att prioritera och planera. Du är trygg i dig själv, lyhörd, och initiativtagande. Vi ser gärna också att du är lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: enligt överenskommelse.
  • Omfattning: heltid.
  • Placering:Uddevalla.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se