SERVICETEKNIKER i Bohuslän / Göteborg.

SERVICETEKNIKER i Bohuslän / Göteborg.

Servicetekniker Bohuslän / Göteborg.

Med Placering i hemmet, lämplig bostadsort Göteborg, Stenungsund eller Uddevalla

I rollen som servicetekniker kommer du att besöka företagets kunder där du självständigt utför felsökningar, service och reparationer av deras Truckar och Städmaskiner. Området är Göeborg och hela Bohuslän och Dalsland

Du kommer att ingå i ett nätverk av kollegor, cirka 4 tekniker, att bolla dina dagliga utmaningar med.

Ditt arbete kommer att omfatta service och reparation av både eltruckar, diesel/gasoltruckar samt Städmaskiner ute hos kunders anläggningar och med ett stort engagemang samt har eget kundansvar.

Vänersvik Truck&Maskin AB serviceteknikers viktigaste uppgift är att se till att våra kunders utrustning, mestadels truckar, fungerar enligt kundens förväntningar.

Din bakgrund

Erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskaper om hydraulik, fordonsel, mekanik och förbränningsmaskiner. Du är van att arbeta med diesel och Batteridrivna maskiner. Du hanterar engelska då många av manualerna är skrivna på engelska. Krav är b-körkort men gärna BE-körkort.

Din profil

Vi söker dig som är driven, engagerad, har teknikintresse och datavana.
  • Du har fordonsteknisk eller likvärdig utbildning i grunden
  • Är van att använda dator i jobbet
  • Värdesätter självständigt arbete
  • Är uthållig och har förmågan att förutse samt prioritera uppgifter och se till att dessa utförs
Vänersvik Truck&Maskin AB tillhandahåller en utrustad Servicebuss samt ger dig den utbildning du behöver.

Lön baseras helt på den sökandes kvalifikationer.

Vi ser med spänning fram emot din ansökan.

Sök genom att mejla din ansökan och CV till info@vanersvik.se

Intervjuer kommer ske fortlöpande så sök gärna tjänsten redan idag.

Märk din ansökan med "Servicetekniker Västkusten".
Mer info
Kontaktperson Per Berntstig
Telefon 0771555657
Område Uddevalla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vanersvik.se
Sista ansökningsdag 18 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är leverantör av professionella Gaffeltruckar, Staplare, Städmaskiner, Ställage och Kringutrustning för industriellt, butik och offentliga sektorns bruk, med egen försäljning och service.
Vårt Huvudkontor ligger i Lidköping vid Vänerns strand, vi har planer att öppna Regionkontor med Försäljning och Service i Halland, Bohuslän och Göteborg.

Vårt sortiment omfattar olika modeller på Gaffeltruckar Diesel, El och Gasoldrivna Motviktstruckar, Inomhusstaplare så kallade Warehouse, Lyftbord, Sopmaskiner, Skurmaskiner, damm och våtsugare, singelskur och highspeedmaskiner, samt alla förekommande Reservdelar, Tillbehör, kem och städmaterial samt Ställage och Lagerhyllor.
Vi är stolta över att vara Återförsäljare till ett av världens mest kända företagsnamn MITSUBISHI som dessutom är bland världens tre största Trucktillverkare med Fabriker i Japan, Usa, Kina, Finland och Tyskland.
Vi utför även service och underhåll på marknadens alla förekommande märken gällandes Truckar och Städmaskiner, även Komprimatorer och Lyftbord.
Med våra välutbildade servicetekniker och deras välutrustade servicebilar når vi kunden snabbt och ger en fackmannamässig service.