Proffssäljare Beijer Uddevalla

Proffssäljare Beijer Uddevalla

Beijer Uddevalla söker nu ytterligare en proffssäljare för att utöka vårt säljteam. För att passa i rollen har du hög drivkraft, vilja och framförallt älskar du sälj. Du får chansen av att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för våra medarbetare och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning

Som proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en driven och engagerad säljare med mycket god kundkontakt. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste företagskunder i närområdet. Ditt främsta mål är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder och tillsammans med dem utveckla och driva försäljning. Du besitter en nyckelroll med möjligheten att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning på filialen, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Du kommer att vara placerad på vår filial i Uddevalla och huvudsakligen arbeta med kundmottagning utifrån filialen men även arbeta ute på fältet med nykundsbearbetning.

För att passa i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv, ett lösningsorienterat sinne samt besitter en proaktivitet i ditt dagliga arbete. Rollen sätter krav på ditt intresse och din kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, flexibilitet, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av framgångsrik försäljning inom branschen.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra hjältar ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras.

Teamet:

Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Varmt välkommen till oss!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort Uddevalla. Rekryteringsstart omgående och planerar att tillsättas så snart vi hittat rätt person med löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformuläret kopplat till annons. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager, retail, Uddevalla
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland