Butikschef Uddevalla

Butikschef Uddevalla

Beijer Uddevalla söker nu en Butikschef som tillsammans med filial-, lager- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna? Ansök då redan i dag!

Butikschef på Beijer:

I rollen som Butikschef bär du ansvar för att leda den dagliga butiksdriften. Du är en operativt figurerande ledare där du både driver försäljning via mötet med kunder och coachar dina medarbetare i butiken. Tillsammans med din personal skapar ni goda relationer med våra kunder vilket lägger grunden för ett starkt team och en framgångsrik försäljning.

Du kommer att ha personalansvar för 4 stycken (inkl. deltidsanställda) butikssäljare i filialen där daglig coachning, stöttning samt utvecklingssamtal ingår under ansvaret. Som butikschef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av Filialchef, Lagerchef och Proffssäljchef och syftar till att tillsammans få filialen att växa och få medarbetare och kunder att trivas på anläggningen. Du rapporterar till Filialchefen.

Vi söker dig:

Med erfarenhet ifrån att leda och driva butik eller liknande verksamhet. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt teamarbete i butiken.

För att passa i rollen tror vi att du besitter egenskaper som:
  • Ambitiös och driftig, du är villig att gå den extra milen för dina medarbetare & kunder
  • Strukturerad och noggrann, du är mån om att butiken ska vara attraktiv för kunder att besöka och för anställda att ha som arbetsplats
  • Affärsdriven och serviceminded, du tror på möjligheten till att alltid göra en bra affär och gör detta med en god service
Kunskap och erfarenhet från byggbranschen anses mycket meriterande.

Vi erbjuder dig:

En attraktiv roll och position i en fartfylld och driftig filial. Beijer är en av Sveriges största byggvaruhandlare med en spännande framtid framför sig. Rollen är dynamisk och utvecklingsmöjligheterna är många för den intresserade. Vi tror på lojalitet, innovation & ambition kombinerat med en öppenhet för samarbete mellan såväl filialer, regionkontor och Beijers huvudkontor. Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Uddevalla. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland