Nätverkstekniker till UANET

Nätverkstekniker till UANET

Om UANET

Företaget grundades 2006 som ett IT-konsultbolag. Vi har kunder inom de flesta branscher, vilket gör arbetsdagen varierande och intressant. Vi sätter högt värde på den personliga kontakten och eftersträvar att varje kund ska känna sig hörd och nöjd.
Läs mer på https://www.uanet.se

Uanet är i en tillväxtperiod, och vi letar nu efter en strukturerad och motiverad medarbetare till att styrka vårt team. Vi söker någon som har ett intresse för IT och trivs med nätverk, produkter och avancerade tekniska lösningar.

Om tjänsten

I rollen som nätverkstekniker hos UANET kommer du att få möjligheten att vara delaktig genom hela arbetsprocessen gentemot våra kunder. Du kommer att arbeta med förändringar och förbättringar av nätverket och övriga system utefter kunders krav och önskemål, samt arbeta kreativt tillsammans med teamet för att tillsammans hitta rätt lösning. Dina arbetsuppgifter inkluderar testning, validering, implementation i projekt så väl mot externa kunder som interna projekt hos UANET.

Din erfarenhet

Personen vi söker har troligen en examen från universitet, högskola eller motsvarande med inriktning nätverk och / eller IT-säkerhet. Det är givetvis ett stort plus om du dessutom har arbetslivserfarenhet inom nätverk/säkerhet. Men även du som kan påvisa goda kunskaper inom dessa områden är välkommen att ansöka.

Du innehar B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Din personlighet

Som person är du positiv, driven, kundorienterad och ambitiös och du gillar kreativ problemlösning. Du är en person som snabbt vill komma igång, är fokuserad och målinriktad.

Din profil

Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet från datakommunikationsbranschen. Under dessa år har du företrädesvis jobbat med installation och support av WLAN/LAN/WAN miljöer och det är meriterande om du är certifierad inom Cisco.

Sannolikt har du erfarenhet idag av att arbeta inom något av nedanstående områden:

Nätverksdesign och implementation inom trådlösa nät, WLAN
Nätverksdesign och implementation inom trådade nät, LAN
Accessteknologier
Säkerhet inom trådade och trådlösa nätverk (FW, SSL/VPN, IDS/P, 802.1x, RSA)
Switching och Routing
Erfarenhet att arbeta med stora nät, exempelvis operatörs/telekomnät.
Virtualisering och automatisering av nät.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Bahusia Personalförmedling AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)