Säljare till 3Butiken Torp i Uddevalla

Säljare till 3Butiken Torp i Uddevalla

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter och hatar orättvisor.

En i vårt team har gått vidare i arbetslivet och därför står vi nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy för en timanställning till 3Butiken Torp i Uddevalla.

3Butikerna är en av Tres viktigaste kanaler när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder. Detta gör vi genom vårt servicefokus, vår kunskap och vårt engagemang!

En dag som säljare i 3Butik

Det är starten på en ny dag. Du ser till att göra butiken i ordning för dagen, ser till att butiken är städad och fin, kollar försäljningsresultat och sätter därefter mål för dagen. Du läser på om vår senaste produktlansering och om våra pågående kampanjer. Snart öppnar du butiken och är redo för dagens första kundmöte.

Under dagen kommer du och din chef att gå igenom försäljning, kundnöjdhet, daglig drift och du kommer att få regelbunden coachning. Du håller dig uppdaterad vad gäller utbildningar, nya produkter, kampanjer och tjänster. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2021
En tillsvidareanställning på heltid med fast grundlön samt provision
Kontinuerlig utbildning och utveckling
En företagskultur vi är mycket stolta över
En säljkultur där kvartalsvisa tävlingar ger en möjlighet till fina priser.

Vem vi söker

Vi tror att du är i början av din karriär, kanske har du precis gått ut gymnasiet? Det viktigaste för oss är att du är intresserad av försäljning, är målmedveten och kommunikativ med förmåga att motivera dig själv till goda resultat. Vi ser också att du är ansvarstagande och en riktig buddy! Att vara säljare i 3Butik innebär att du jobbar kvällar och tre av fyra helger i månaden så en förutsättning är att detta passar din livssituation. Du behöver också vara 18 år och kunna svenska och engelska.

Ansökan

Låter det här som något för dig? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Detta gäller en timanställning.

För frågor om rollen, kontakta ansvarig chef: Fatlum Sadiku Fatlum.Sadiku@tre.se

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?