Försäljningschef Volkswagen/ VW Trp till Toveks Bil

Försäljningschef Volkswagen/ VW Trp till Toveks Bil

Vi söker nu en försäljningschef till Toveks Bil i Uddevalla.

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Uddevalla och gemensamt på Toveks Bil. Vi söker nu dig som vill utmana och utveckla säljorganisationen i Uddevalla. Vi kan erbjuda dig att få jobba med några av marknadens största och bästa bilmärken- Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar.

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen! Vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

"Det är roligt att få utveckla och utmana både mig själv och mina medarbetare och samtidigt få styrkan i att ha VW-gruppen bakom sig. Bilar är något som berör väldigt många och det är mer som en livsstil än ett jobb." Så säger Andreas, Försäljningschef i Lidköping, om sitt jobb.

I rollen som försäljningschef på Toveks Bil så har du ett övergripande ansvar för försäljningen på din anläggning. Det är således upp till dig och dina säljare att nå era uppsatta mål, ett jobb vi tror både motiverar och driver dig. Du kommer rapportera till bilmarknadschefen och ingå i ett försäljningschefsteam, där ni tillsammans är med och utvecklar försäljningen på Toveks Bil. Dina säljare har du personalansvar för och du är också högst delaktig vid rekrytering av nya medarbetare. För oss är det en självklarhet att du också säljer bilar, vi tror på "lead by example" och att sälja är ju det roligaste vi vet.

För att lyckas som försäljningschef hos oss tror vi att du är målmedveten och strukturerad. Du är bra på att organisera och fördela arbete och att hitta nya vägar för att nå försäljningar. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva din egen försäljning, har du dessutom haft en ledarroll så ser vi det som meriterande. Det är också ett plus om du har erfarenhet från bilförsäljning, men det allra viktigaste är din inställning och ditt fokus. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Uddevalla

Omfattning: heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till daj@toveksbil.se senast den 7/4 2019. Märk din ansökan med "Försäljningschef Uddevalla".

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Johansson, Bilmarknadschef, på tel. 0500-427915. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Daniel Johansson
Telefon 0500-427915
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://toveksbil.se
Sista ansökningsdag 7 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toveks Personbilar AB, Verksamhet inom service och försäljning av personbilar och lätta transportbilar i Borås, Ulricehamn, Lidköping, Skövde, Falköping, Mariestad, Skara, Vara, Trollhättan och Uddevalla.

Toveks Bil grundades år 1994 av Gregor Tovek. Tovekskoncernen är ett privatägt företag med verksamhet inom bilhandel och service. Idag finns vi på 17 orter runt om i Sverige och har återförsäljarkontrakt för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Scania & Roelofsen hästlastbilar. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av nya och begagnade bilar i vårt lager.