Timac Agro söker senior fältsäljare

Timac Agro söker senior fältsäljare

I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vi levererar ett samarbete som för växtodling till nya nivåer för en ökad lönsamhet och ett nytänkande inom odling.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior fältsäljare ansvarar du över ett givet geografiskt område där uppgiften är återkommande och utvecklande försäljning mot lantbrukare. Rollen innefattar direktförsäljning med dagliga kundbesök där du arbetar på ett effektivt och strukturerat sätt.

Med uppföljning, produktkompetens och teknisk support arbetar du på ett förtroendeingivande och serviceinriktat sätt mot kunderna. I rollen ingår även prospektering av nya kunder.

Du utgår från hemmet och har där med stor frihet i att styra ditt arbete. Tjänsten innebär en marknadskraftig lön där förmånsbil ingår. Arbetet sker på heltid, dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har en stor passion för lantbruk med en stark drivkraft av att skapa affärer och kundnöjdhet hos såväl nya som befintliga kunder. Du är en vinnarskalle med yrkesstolthet som är duktig på relationsbyggande och att fullfölja affären.

Vidare är du affärsmässig, ödmjuk och drivande där du trivs med att ta eget ansvar. Du är flexibel, tar egna initiativ och arbetar lyhört mot kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi tror att tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har en förståelse för lantbruksbranschen och har en grundläggande lantbruksutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du ett kontaktnät inom lantbruk är det en stark merit. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller Julia Hillerström, 0790-734897.

Då vi inte tar emot ansökningar via mail hänvisar vi dig att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se