Företagssäljare

Företagssäljare

Drivs du av att skapa vinstdrivande affärer och att arbeta målinriktat? Motiveras du av mål och resultat? Är du dessutom driftig och ihärdig med viljan att utvecklas i din roll som säljare har du hittat rätt.

Om tjänsten

I rollen som företagssäljare axlar du ett spännande ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. De människor och bolag du kommer i kontakt med befinner sig i flertalet olika branscher, och oavsett bransch blir du deras rådgivare inom telefoni/IT med fokus på att förstå dina kunders behov och erbjuda våra lösningar så att alla parter gynnas. Ditt främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer att arbeta med B2B försäljning. Du kommer även åka ut till kunder för det personliga mötet och bygga långsiktiga relationer. Du utgår från vårt kontor i Uddevalla tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Ditt distrikt är hela Västra Götalands län.
Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med provision och friskvårdsförmåner.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i din roll som
företagssäljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål, samt tycker om möjligheten till att påverka din lön. Du har en naturlig känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana. Vi ser gärna även att du har något års framgångsrik erfarenhet från försäljning/mötesbokning via telefon. Erfarenhet från tidigare arbete inom telefoni/digitala tjänster är ett plus men inget krav. Du kommer arbeta tätt ihop med kunniga kollegor som stöttar dig med erfarenhet och teknisk kunskap. Viktigast är att du som person har ett naturligt driv, motivation och är resultatinriktad.

Välkommen med din ansökan till vi@tacerto.se

Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Email Mejla Tacerto
Område Uddevalla
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tacerto.se
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Tacerto är ett tjänsteföretag som hjälper företag med att effektivisera sina telefoni-/IT-tjänster. Vi är en leverantör som vågar tänka annorlunda och erbjuder tjänster som förenklar, förnyar och låter företag växa genom att effektivisera deras arbetssätt med bland annat vår app, flexibla mobilabonnemang och olika verksamhetssystem. Dessutom optimerar vi varje tjänst efter kundernas specifika behov. Vi har över 20 års erfarenhet inom IT- och telefoni och har genom åren skaffat oss en bred erfarenhet och kunskap för att erbjuda våra kunder de lösningar som tiden kräver.

Vi är även återförsäljare åt kända varumärken som Visma och hjälper företag med deras digitalisering. Nu står vi inför en tillväxtresa och för rätt person finns stora möjligheter att växa i sin karriär tillsammans med oss!

Mer information om oss och våra tjänster finns på vår hemsida www.tacerto.se