Maskinförare

Maskinförare

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar til att uppnå bästa resultat för våra kunder. Vi behöver nu förstärka vårt team inom Råvaruförsörjning och söker därför efter en yrkesskicklig hjullastarförare till vår anläggning vid Frölandskrossen.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sköta vår in- och utlastning av material på anläggningen. I arbetet ingår såväl hantering av krossmaterial som återvinningmaterial och överskottsmassor, samt löpande underhåll av maskinen och utrustning.

Arbetet utgår från anläggningen i Uddevalla/Fröland och du kommer vara företagets ansikte utåt mot våra kunder och representera Swerock.

Vem är du?

Vi söker dig som är en god lagspelare med god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du prioriterar alltid din egen och andras säkerhet och är ordningssam. Du arbetar på ett effektivt sätt där du är van att arbeta utifrån uppsatta produktionsmål. Som person är du självgående i ditt arbete och trivs med att arbeta med service och ha kontakt med kunder.

Ett krav för tjänsten är att du har yrkesbevis för hjullastare samt B-körkort. Meriterande är om du har branschvana från industri, och- eller inom återvinningsverksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan därav komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Anders Lans, anders.lans@swerock.se.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)