Arbetsledare till Driftanläggning Uddevalla/Fyrbodal

Arbetsledare till Driftanläggning Uddevalla/Fyrbodal

Svevia är Sveriges största entreprenör på vägunderhåll. Division Drift arbetar med att se till att Sveriges vägar är trygga och säkra och utför däribland underhåll av gator och vägar, broar, parker och grönytor, trafikanordningar samt mindre anläggningsarbeten. Vill du bli en del av Svevia och göra skillnad? Just nu söker vi en driven Arbetsledare till Driftanläggning Uddevalla/Fyrbodal.

Tjänsten: Att vara Arbetsledare inom driften innebär ett aktivt deltagande i det dagliga verksamhetsarbetet tillsammans med övrig personal. Du är delaktig i hela kedjan, från planering av projekt till genomförande och avslut, vilket då även innebär ett uppföljningsansvar. Inom ditt område är det du som ansvarar för: arbetsledning, produktion och ekonomi.

Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Vi ser det viktigt att du har vilja och förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. Givetvis har du starkt kundfokus och att kunna leverera i enlighet med upprättade affärsmål. Att vara Arbetsledare innebär vidare att du har många olika uppgifter parallellt och är beredd på snabba förändringar. Vår verksamhet är serviceinriktad, vilket innebär att en del av arbetet sker på obekväm arbetstid. I tjänsten ingår även beredskap.

Kvalifikationer: Du har erfarenhet från att planera, leda och fördela arbetet. Du gillar kontakten med befintliga kunder på samma sätt som att skapa nya kundkontakter. Vi ser även gärna att du är van vid att arbeta med uppföljning (bl.a. ekonomi).

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamheten framåt, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har Du ett strukturerat förhållningssätt och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och samarbetsvillig och utifrån det kunna leda och motivera människor.

För tjänsten krävs att du har körkort för bil och det är meriterande med andra behörigheter. Har du dessutom kunskap och erfarenhet från beläggningsarbete samt drift och underhåll av vägar, ser vi även det som meriterande. Vi förutsätter att du har vana att arbeta digitalt.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan - urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 6 juli. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Jörgen Magnusson, 010-4581817. Fackliga företrädare nås via växeln, 08-4041000.

Välkommen med din ansökan!

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!