Chaufförer inför sommarsäsongen 2019

Chaufförer inför sommarsäsongen 2019

Svensk Cater i Uddevalla söker Chaufförer inför sommarsäsongen 2019
I rollen som C-Chaufför hos Svensk Cater kommer du att lasta och lossa gods, framförallt livsmedel, samt leverera detta till kund.

Om dig
Vi söker dig som har C-kort och giltigt YKB, god samarbetsförmåga, sinne för logistik samt ordning och reda. Vidare är det även meriterande med truckkort. Det här är ett jobb för dig som är flexibel samt en glad och positiv lagspelare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Svensk Cater. Som person är du social och framåt då kundkontakt utgör en stor del av arbetet. Vidare är du driven, stresstålig och trivs med ett fysiskt arbete. Vi vill att du förstår svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.
Arbetstiden schemaläggs oftast måndag-fredag 06.00-15.00 under perioden vecka 22-34. (Arbete på lördagar kan förekomma)
Är du intresserad av att bli en av Svensk Cater-gänget i sommar så vill vi gärna ha din personliga ansökan samt CV mailad till vår Logistikansvarige Joachim Berglund.

joachim.berglund@svenskcater.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Kontaktperson Joachim Berglund
Email Mejla Joachim Berglund
Område Uddevalla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svenskcater.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för storkök och krogbranschen. Vi är rikstäckande och har kunder från Luleå i Norr till Malmö i söder med 19 lager. Alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är Svensk Caters signum. Arbetsmiljön är lättsam med en god stämning i gruppen.

Du kommer att få introduktion där du får åka med ordinarie personal för att lära dig rutten. Kläder och skor tillhandahåller Svensk Cater.