Marknadskommunikatör/webbkommunikatör till IMAS

Marknadskommunikatör/webbkommunikatör till IMAS

Är du en driven och kommunikativ person som brinner för marknadsföring? Vill du vara med och utveckla företagets marknadsföringsstrategi? Då kan du vara rätt person för oss!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Marknadskommunikatör till vår kund IMAS. IMAS fokuserar på att leverera nyckeltal baserat på besöksräkning, flödesmätning och annan produktivitetsinformation. Deras analysverktyg Xperio är marknadsledande och öppnar upp unika möjligheter till rationell effektivisering för att öka produktivitet och tillgänglighet, planera och genomföra kampanjer, upptäcka och åtgärda problem samt mycket mer. Under mer än 20 års tid har IMAS framgångsrikt levererat produktivitetsinformation som lett till förbättrade resultat i tusentals butiker, köpcentrum och publika platser.

I rollen som Marknadskommunikatör kommer du ansvarar över kommunikationsarbetet på olika kanaler och aktivt arbeta mot att utveckla innehåll för olika sociala plattformar. Du kommer betjäna alla IMAS kontoren men du kommer tillhöra kontoret i Ljungskile. I tjänsten ingår resor till bland annat Tyskland och Norge.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Ansvar över sociala medier
  • Framställande av innehåll/säljande texter till hemsida och e-handel
  • Intervjua IMAS kunder
  • Översätta texter
Tjänsten är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbetar som konsult hos IMAS. För rätt person finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med viss flexibilitet. Tjänsten planerar att starta efter årsskiftet.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande med erfarenhet inom retail. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är väldigt meriterande. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen har du förståelse för e-handel och du är duktig på att formulera dig i text. Du är kommunikativ, självgående och har kunskapen av att driva projekt framåt.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Copywriter, Marketing, Sociala medier, Marknadsföring

Sökord: Copywriter, Marketing, Sociala medier, Marknadsföring
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com