Logistiker sökes till Svenska Geotech AB!

Logistiker sökes till Svenska Geotech AB!

Är du i början av din karriär och vill få möjligheten att utvecklas inom logistik & inköp? Vill du arbeta på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då bör du se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Logistiker till vår kund Svenska Geotech. Svenska Geotech AB är importör och leverantör av mark-, bygg och anläggningsprodukter. Företaget har huvudkontor i Uddevalla och ett säljkontor i Kalmar samt dotterbolaget Norske Geotech AS. Företaget startades 2006 och har sedan dess utvecklats och breddats med flera produktområden och med god lönsamhet samt fin syn på framtiden.

I rollen som Logistiker kommer du ha ett stort ansvar för flöden inom inköp, lager och logistik och se till att det fungerar enligt företagets riktlinjer och policys. Du kommer arbeta systematisk med rutiner och hjälpprogram för att ständigt utveckla processerna. I tjänsten rapporterar du till ekonomichef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Fraktbokning
  • Lagerhantering gällande volymer, prognoser, system och inventeringar
  • Transportbokning och utredning av fraktpriser vid behov
  • Inköpsarbete
I rollen kommer du även behandla och utveckla miljöarbetet. I uppgiften ingår miljörevision samt miljödokumentation av produkter i gällande databaser.

Placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Uddevalla och arbetstider är måndag-fredag mellan 7-16. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Svenska Geotech AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning och planerar att starta 1 mars. Svenska Geotech erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där du har goda utvecklingsmöjligheter i arbetsrollen samt möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom logistik eller annat relevant område. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men inget krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående med ett stort driv och en vilja att axla eget ansvar. Arbetet innebär mycket kontaktytor, varför det är viktigt att du är kommunikativ, duktig på att dokumentera samt har en god förmåga att samarbeta och bygga goda långsiktiga relationer. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök då jobbet redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Lager, Logistik, Inköpare, Materialplanerare, Transportplanerare

Sökord: Lager, Logistik, Inköpare, Materialplanerare, Transportplanerare
Mer info
Område Uddevalla
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com